úterý 19. března 2024 Josef

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #144: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Bea je asi dvouletá kastrovaná kočička. Z počátku trochu nedůvěřivá, ale když si zvykne, tak je mazlivá. Jiné kočky moc nemusí, bude raději sama.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Ťuňťa

Desetiletý kříženec, zpočátku je k lidem velmi nedůvěřivý, delší dobu mu trvá, než se adaptuje v novém prostředí. Jakmile si zvykne je hodný a přátelský. Základní povely nezná, ale chůzi na vodítku ovládá. Vhodný jako společník ke starším lidem. Nevhodný k jiným zvířatům. Nevhodný k dětem.

Ozzák

Je to asi dvouletý kříženec. Zpočátku trochu nedůvěřivý a chvíli mu trvá, něž se adaptuje v novém prostředí. Když si zvykne je hodný a velmi kontaktní. Základní povely mu zatím moc nejdou, ale to se brzo naučí. Je tak trochu závislák na tenisácích. Nevhodný k jiným zvířatům. Nedoporučujeme ho k malým dětem. Je vhodný do bytu.

Bea

Bea, asi dvouletá kastrovaná kočička, je nejprve trochu nedůvěřivá, ale když si zvykne, tak je mazlivá. Nedoporučujeme k malým dětem. Jiné kočky moc nemusí, bude raději sama. Naučená na kočičí WC.

Olomoucký útulek – Liga na ochranu zvířat ČR organizace Olomouc

Adresa: Neředín 726 (areál letiště), Olomouc – Neředín
Tel.: 583 210 759
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Mourek

Mourek je asi čtyřměsíční kotěcí kluk, který zůstal po odchodu své kočičí parťačky sám v útulku. Samotnému se mu tady ale nelíbí, je smutný a čeká, kdy si i jeho všimne oko milujícího pánečka. Mourek přišel zanedbaný a vypadalo to, že přijde o očko, to se mu však krásně uzdravilo. Byl při léčbě trpělivý a hodný. Je vakcinovaný a zdravý.

Gin

Gin je hodný, vychovaný, přátelský kříženec. Je klidné povahy, vhodný i ke starším lidem. Je to pohodář a myslíme, že kdo si jej vezme, tak v něm najde opravdu skvělého parťáka. Gin přišel do útulku spolu s Tonicem, ten už domov našel a Ginovi chybí parťák na hraní.

Tobi

Tobi je asi sedmiletý kříženec s nádherným kukučem. V hlavě však má trošku zmatek, a tak při prvním setkání s někým novým se chová jako největší zabiják. Je to však jen strach z nového, trpělivý člověk má za chvilku vyhráno a má Tobyho přízeň. Při dobrém, laskavém a důsledném přístupu z něj bude ten nejmilejší parťák

Foto útulek Přerov, LOZ Olomouc

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.