čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #148: Podívejte se na nejnovější přírůstky v okolních útulcích

Během jeho života se Robinovi pravděpodobně nikdo moc nevěnoval, ze základních povelů umí sedni. A to ho musíte velmi dlouho přemlouvat. Je velmi hyperaktivní a chvilku nezůstane na místě.

Útulek pro zatoulaná zvířata Přerov

Adresa: Město 3187, 75002 Přerov (Zahrádkářská kolonie mezi Předmostím a Dluhonicemi)
Tel.č. 602 541 060
Pro veřejnost otevřeno : Po, St, Pá – 10:00 – 16:00, So, Ne – 8:00 – 11:00
e-mail – utulek@tsmpr.cz
www.utulekprerov.cz
facebook.com/utuleprerov

Robin

Je asi pětiletý kříženec. Během jeho života se Robinovi pravděpodobně nikdo moc nevěnoval, ze základních povelů umí sedni a to ho musíte velmi dlouho přemlouvat. Je velmi hyperaktivní a chvilku nezůstane na místě. Balónky nebo přetahovaní mu nic neříká. Vhodnější ke starším dětem (10+). Doporučujeme ho k lidem s aktivnějším způsobem života. Nejspokojenější bude na zahradě nebo dvorku.

Hillery

Je to asi rok a půl stará kříženka rotvajlera. Základní povely ovládá dobře. Miluje pískající hračky a balónky. Nejspokojenější bude u domečku se zahradou. Budoucí pěstoun musí počítat s tím, že za Hillary bude muset párkrát přijít. Vhodná ke starším dětem (12+). Ostatních psů si zatím nevšímá.

Lina

Je asi roční kastrovaná kočička. Už při příjmu měla bohužel natolik zraněný ocásek, že se ji musel nechat amputovat, ovšem v běžném životě ji to v ničem neomezuje. Delší dobu si zvyká na nové prostředí, ale jak si zvykne, tak je mazlivá a hodná. Naučená na kočičí WC. Zvyklá na jiné kočky, ale psy nemá ráda.

Foto Útulek Přerov

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.