pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #3: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Úterky patří opuštěným mazlíčkům, a proto jsme pro vás opět připravili několik nově nalezených psů a koček, kteří skončili v některém útulku či depozitu v Olomouci a okolí a nyní hledají nový domov.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Rony


Rony je moc krásný kříženec. Je to pes, asi 5-6 roků starý, vhodný jako společník do domku se zahrádkou. Pejsek je zvyklý i na děti, žil v bytě s rodinou a dětmi. Byl nalezen 30.6.2015 v Olomouci a hledá nového, hodného páníčka.

Rózička


Rózička je fenka, je kříženec a je jí jen 5 měsíců.  Je to temperamentní fenka, která bude v dospělosti asi střední velikosti. Byla nalezena 20.2.2016 v Olomouci.

Pepík


Hledá se majitel pejska, křížence, který byl nalezen 19.3.2016 v Olomouci.

 

Pomocné ruce

Kontakt:

Adresa: Jungmannova 1, Olomouc
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Nessie


Nessie je starší, asi desetiletá kočička, která žila nějakou dobu v zahrádkářské kolonii na Novém Světě u rybníka. Srst měla plnou parazitů a silně zadredovanou. Proto jsme ji museli částečně ostříhat. Ze začátku je plašší, ale jakmile na ni člověk položí ruku, tak se úžasně mazlí. Zasloužila by si na stáří teplý a láskyplný domov. 

Micinka


Micinka je další desetiletá kočička se smutným osudem. Celý život žila se svojí paničkou v bytě, ale ta musela z bytu odejít jinam a kočičku si s sebou bohužel nemohla vzít. Micinka je k cizím nedůvěřivá, chvilku trvá než si ji získáte, ale když se vám to povede, už vám nesleze z klína.

Vigo


Vigo je kastrovaný kocourek, ve věku okolo šesti let. Byl odchycen Městskou policií na ul. Šantova v Olomouci, kde se toulal více než dva týdny. Byl celý špinavý a uši měl plné svrabu. Teď je z něj opět krásný, statný mazlík, který je vděčný za každé pohlazení.

 

Kočky Uničov - Depozitum Píšánek

Kontakt:

Adresa: Uničov
Tel.: 733 331 833
E-mail: martina.no@email.cz
FB stránky: Kočky Uničov - Depozitum Píšánek

Samík

'
Samík je mladý kocourek, kterého pořídili rodiče dětem na hraní. Od malého koťátka žil na zahrádce zavřený v králíkárně a "sloužil" jako obveselení, pokud se na zahrádku majitelé dostavili. S příchodem zimy se intervaly "návštěv" prodlužovaly a kocourek se k nám do depozita dostal podvyživený a nemocný.

Nyní je to zdravý a krásně osvalený kocourek, který se vám v náruči promění na nejvděčnější kočičku. Jeho smutné oči vás uhranou a budou toužebně prosit o krásný domov, kde pozná jen opravdovou lásku.

Jůlinka


Jůlinka je mladá, asi roční  kočička, která se do depozita dostala po tom, co na její maminku zaútočil pes a ona bránila svých pět koťátek. Maminka útok nepřežila a koťátka bylo nutné vychovat uměle. V depozitu se jich ujala jiná kočička, která jim nahrazovala maminku.

Jůlinka je plašší kočička, ne příliš kontaktní, proto je třeba jí dát určitý čas a prostor, než si k vám najde sama cestu.

Alf


Alf je jeden a půl roku starý, kastrovaný kocourek, odchycený na nádraží ve Šternberku, kde se bezradně potuloval jako malé koťátko.

Je to velký mazel a svůdným pohledem si každého obtočí kolem prstu. Je to pan kocour, který si umí říct o vše co potřebuje, a když má již mazlení dost - dá to najevo přiložením tlapky na vaši ruku.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Zatím zde nejsou vloženy žádné komentáře.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.