čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #12: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Pravidelná úterní dávka roztomilosti je opět tady. Znovu hledáme páníčky pro tyto krasavce níže, pokud byste o některého z nich zájem, neváhejte kontaktovat příslušnou instituci.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Štaflík


Štaflík je asi pětiletý kříženec. Zpočátku byl trošku nedůvěřivý, postupem času se ale situace zlepšila. Je to pejsek vhodný do domu se zahrádkou.

Adra


Adra je asi osmiletá křížená fenka velmi se podobající labradorskému retrívrovi. Je to klidná, hodná, nekonfliktní holka, která je v útulku už skoro rok. Miluje lidskou společnost a je ráda za každé pohlazení. Adra je kastrovaná.

Josefína


Josefána je asi 3 – 4 měsíční stěně, které bude v dospělosti patřit k velkým plemenům.

 

Pomocné ruce

Kontakt:

Adresa: Jungmannova 1, Olomouc
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Vigo

Vigo je kastrovaný kocourek, ve věku okolo šesti let, který byl odchycen Městskou policií na ul. Šantova v Olomouci, kde se toulal více než dva týdny. Byl celý špinavý a uši měl plné svrabu. Teď je z něj opět krásný, statný mazlík, který je vděčný za každé pohlazení. Bohužel trpí alergií, a proto potřebuje speciální hypoalergenní krmivo.

Aleš

Aleš je mladý, ani ne roční kocourek. Našel se na ulici Ladova v Olomouci, kde jej kvůli jeho milé povaze chytily malé děti, přivázaly jej na tkaničku od bot a na této ho tahaly jako na vodítku. Tento zážitek jej naštěstí nijak nepoznamenal a je to neskutečně vděčný mazel.

Chilli

Chilli byl bezprizorní kocourek, žijící na městském hřbitově v Olomouci. Časem se však tak vymazlil, že bylo nebezpečné jej tam dál nechávat, protože chodil za lidmi a ne všichni k němu byli tak vstřícní, jako on k nim. Z tohoto důvodu se dostal do depozita, kde čeká na svůj nový domov. 

Čtěte více:

Autoři | Foto archivy institucí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.