pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #31: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Úterky patří u nás opuštěným mazlíčkům, proto jsme opět připravili několik nově nalezených psů a koček, kteří skončili v některém útulku či depozitu v Olomouci nebo okolí a nyní hledají nový domov.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Ferda

Ferda je asi půlroční kocourek, kterému bohužel zemřela panička, a on zůstal sám. Je čistotný, mazlivý a jako každé kotě si rád hraje. Snese se s pejsky i ostatními kočičkami.

Sheba

Sheba byla také původně divoká kočka, žijící v areálu jedné firmy, stejné kde někdo nakopl kocourka Leroye a zlomil mu nožku. Vzhledem k tomu, že se z ní časem stal mazel a tomu, co se stalo Leroyovi, tak byla z tohoto místa raději vzata do bezpečí. V dočasné péči, kde je, si pro pomazlení sama přijde málo kdy, ale neutíká před ním, a když už jí hladíte, můžete ji skoro „mazat na chleba". Nejraději leží na parapetu okna nad topením, kde si v teploučku užívá výhled na ulici.

Filípek

Filípek je teď už odrostlejší koťátko, které se již podruhé vrací z adopce. Podle všeho to vypadá, že mu vadí společnost jiných kočiček a to i přibližně stejně starých. Hledá proto domov, ve kterém bude jedináčkem a nebude se muset o lásku svých páníčků z nikým dělit.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Conie

Conie je přibližně sedmi letá kříženka ovčáka, která se k nám dostala na začátku září 2016. Je to zlatá, mazlivá fenečka, která vás úplně dostane svým smutným pohledem. I přes to, že už není nejmladší má ještě dost síly a energie, což nám dokazuje každý den svým šplháním po kotci, kdykoli se něco šustne. Nemá problém být ve společnosti druhého pejska, pokud ji nebude vyloženě „otravovat". Svému páníčkovi bude určitě oddanou společnicí. 

Karla

Karla je asi tří letá, kastrovaná fenečka pocházející z množírny čeká na druhou šanci, kde zažije pohlazení, plnou misku a teplý pelíšek.

Čtěte více:

Autoři | Foto Pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.