čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #36: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Blíží se Vánoce a mazlíci z útulku by je rádi oslavili společně s novou rodinou. Kdy jindy by se měly dělat dobré skutky, když ne o svátcích. Jestli chcete adoptovat nějakého čtyřnohého společníka, tak si určitě vyberete.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Šmouha

Šmouha je hodná, asi osmiletá, kastrovaná fenka, která se k nám dostala již v únoru 2015. Pravděpodobně byla původně chována v bytě, a ráda by se do nějakého zase vrátila. Jako pes na zahradu vhodná není, protože přešplhá absolutně cokoli. Jinak je velice milá a společenská, bude to takový zavisláček. Se psy se snese, fenky moc nemusí.

Bum

Bum je mladý kříženec labradora. Je hodný, kontaktní a aktivní. Miluje procházky a všechny lidi okolo něj.

Czury

Czury je asi osmiletý kříženec jezevčíka. Zatím to vypadá, že "jezevčíkoidní" paličatou povahu moc nezdědil. Je hodný, nekonfliktní a mazlivý. Nejraději spává na gauči, ale klidně by jej vyměnil i za postel. Se psy nemá žádný problém a fenečky miluje.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Hook

Hook je cca 4 měsíční kocourek, nalezený na dvoře Úřadu práce, kde za každým chodil a plakal, protože měl popálenou pacičku až na šlachy. Léčba pacičky trvala více jak dva měsíce, ale podařilo se mu ji zachránit. Hook je hravé kotě a dohání, co při léčení zameškal. Na pacičku ještě trošku „pajdá" a tak je vhodný pouze do bytu.

Sarah

Sarah je fenečka, která byla jako první, spolu s jejími štěňátky, vysvobozena v rámci „kauzy olomouckého množitele". Sarah měla více než rok skvělý domov, pak se však v rodině, kde byla, stala tragédie a tato Sárinku o její domov nakonec připravila. Sáře hledáme nový domov, nejlépe bez dětí, takový, kde bude středem pozornosti, opečovávána a milována, protože přesně to si tato úžasná fenečka zaslouží.

Zrzka

Zrzka je asi 4 měsíční kotě, pravděpodobně vyhozené z auta. Je to velice akční a nebojácná kočička. Nebojí se psů a ostatních koček. Všude si hned zvykne a všude je hned jako doma.

Čtěte více:

 

 

Autoři | Foto pexels.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.