čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #38: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Nový rok je tady a s ním také naše rubrika domácích mazlíčků, kteří i v roce 2017 hledají domov. Určitě si dali předsevzetí, že na svého nového páníčka budou extrémně hodní a poslušní.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Drahan 

Drahan je takové veliké, nohaté, hodně mladé psí „střevo". Má rád míčky, ale jiné hračky ho celkem nezajímají. Potřeboval by k aktivnímu páníčkovi, nejlépe, který by s ním absolvoval alespoň základní výcvik. K lidem je kontaktní, s ostatními psy jsme jej zatím nezkoušeli.

Rendy 

Rendy je asi devítiletý kříženec malé velikosti. Je to mazel, závisláček, ale občas má rád i svůj klid. Již dvakrát měl nový domov, ale ani jednou mu to nevyšlo. Poprvé si našel zábavu v likvidaci slepic, po druhé ničil vybavení bytu, když byl sám doma. Nejlépe by mu bylo na dvorku s přístupem do domu, bez domácích zvířat. S ostatními psy nemá vůbec žádný problém.

Baz 

Raz je zhruba sedmiletý kříženec německého ovčáka, váží okolo 17 kilo. Baz je aktivní pes, má rád procházky a společnost. S ostatními psy se většinou snese, ale je lehce dominantní.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Zrzka 

Zrzka je asi 4 měsíční kotě, pravděpodobně vyhozené z auta. Je to velice akční a nebojácná kočička. Nebojí se psů a ostatních koček. Všude si hned zvykne a všude je hned jako doma.

Winky

Winky je krásná mladá, zhruba dvouletá kočička, která se přitoulala k jednomu domu v Olomouci. Zde ji však ohrožoval pes majitelů domu, a protože jim nebylo jedno, co s ní bude, tak se nakonec dostala až k nám. Winky je mazlivá a uvrněná . V nejbližší době ji čeká kastrace a pak již bude připravená odejít do nového domova.

Vlastička 

Vlastička je čerstvě přijatá kočička, která se nějakou dobu toulala u vlakového nádraží v Olomouci a upozornili nás na ni všímaví lidé, kterým nebyl její osud lhostejný. Vlastička je odrostlé kotě, má asi 9 měsíců. 

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.