středa 24. dubna 2024 Jiří

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #42: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Dneska znova udeřila zima a krásně padá sníh. Co by však bylo ještě krásnější je to, kdyby tito opuštění chlupáči konečně našli domov.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Tomi

Tomi je nalezenec, přidal se ke kolonii toulavých koček a u nich se zdržoval. Je velice hodný a klidný kocourek. Někdo se ho ale chtěl zbavit, tak ho vyhodil na ulici. Nikdo ho nehledal, tak skončil v dočasce u naší hodné dobrovolnice. Nejlépe by mu bylo u starších lidí, kde by byl jen sám bez společnosti jiných koček.

Vlastička

Vlastička je odrostlé kotě, které se nějakou dobu toulalo u vlakového nádraží v Olomouci. Upozornili nás na ni všímaví lidé, kterým nebyl její osud lhostejný. Je úžasně mazlivá, nechá si snad všechno líbit a nejraději spí v posteli natažená podél člověka, kterého má ráda.

Toníček

Toníček je krásný, teď už 6-měsíční nádherný původně plachý kocourek, který už udělal velké pokroky ve vymazlovacím procesu. Přesto potřebuje někoho, kdo bude trpělivý a dá mu víc času při společném seznamování.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Kontakt:

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Hockey

Hockey je asi osmiletý labrador. Přes svůj věk je aktivní, miluje procházky a lidskou společnost. Nemusí ostatní psy.

Austin

Austin je zhruba dvouletý kříženec knírače. Je to hodný, ale bázlivý pes. Takové trdlo, které se ještě potřebuje o světě hodně učit. Při štěkání vtipně klape zuby, že máme občas strach, že si je vyrazí. Ve správných rukách se z něj stane určitě super hafan se zdravým sebevědomím.

Ája

Ája je mladá 3-5 letá fenečka pocházející z kauzy množírny Vražné. Stále je ještě plachá, ale dělá velké pokroky. Učí se chodit na vodítku, pomalu poznává, že nechat se hladit a drbkat není vůbec špatné a že člověk vlastně není až takový nepřítel, jak myslela. Ája má před sebou ještě velký kus cesty, ale pokud bude u trpělivého klidného páníčka, který ji povede a ona mu bude věřit, bude z ní jednou určitě psí dáma.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.