pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #44: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Valentýnská láska nemusí propukat pouze mezi lidmi. Na první pohled se můžete zamilovat i do těchto mazlíčků.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Mařenka

Mařenka je kočička, která chce být venku, odmítá společnost ostatních koček, bojí se jich a velice ji to stresuje. Potřebovala by zahrádku a přístřešek, aby se mohla někde vyspat, a misku s jídlem. Doma být nechce, je to pouze venkovní kočka, je ale mazlivá.

Tomi

Tomi je nalezenec, přidal se ke kolonii toulavých koček a u nich se zdržoval. Je velice hodný a klidný kocourek. Někdo se ho ale chtěl zbavit, tak ho vyhodil na ulici. Nikdo ho nehledal, tak skončil v dočasce u naší hodné dobrovolnice. Nejlépe by mu bylo u starších lidí, kde by byl jen sám bez společnosti jiných koček.

Marylin

Marylin je odrostlé, hravé a mazlivé kotě. Bohužel je FeLV pozitivní (pozn.red.: FeLV neboli komplex virové leukémie koček. Přenosná a neléčitelná kočičí choroba), takže v novém domově by měla mít stejně nemocné kamarády. Je zvyklá na společnost dalších (stejně nemocných) koček, proto bychom ji neradi umísťovali samotnou.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Carevna a Mekotnice

Carevna ( cca 5 let) a Mekotnice (1-2 r.) jsou dvě úžasné fenky, které byly odchyceny společně. Jedna na druhé je absolutně závislá, jedna bez druhé nejde ani do výběhu, spávají nalepené na sobě, nehnou se od sebe, prostě jsou to parťačky na život a na smrt. Obě jsou navíc moc hodné, mazlivé, poslušné a také čistotné. Byly odchyceny, když pobíhaly po dálnici, tak tak, že přežily. Není ani možné, že se o tak skvělé fenky nepřihlásil majitel. Do nového domova bychom je jen s těžkým srdcem dávali zvlášť, proto hledáme v první řadě někoho, kdo by si je chtěl vzít obě.

Čurda

Čurda je hodně mladý, cca devítiměsíční psíček malé velikosti. Je velice kontaktní, mazlivý a hravý, prostě normální, zdravé, odrostlé štěně. Na všech tlapkách má super ponožky, které jej dělají ještě milejším než je.

Kiara

Kiara je zhruba pětiletá fenka plemene Shih-tzu. Je stále veselá a mazlivá. Ke psům i k fenkám je nekonfliktní. Vhodná je samozřejmě pouze do bytu nebo domku.

Foto LOZ, Pomocné ruce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.