čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #53: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Všude nám kvetou stromy, jaro je tu v plné kráse, všichni zamilovaně koukají... Přesněji banda roztomilých a chlupatých mazlíčků: Lilly, Maxík, Ondrášek, Baz, Hrdina a Austin. Kdo říká, že ta pravá láska nemůže být zvířecí?

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Lilly

Lily je asi 7-měsíční krásná kočička, která od nás odešla do adopce s kočičkou Janet loni ke konci roku. Bohužel se nyní nedokázaly smířit s příchodem miminka do domácnosti a začaly doma čůrat mimo záchodky. Lilly je moc milá a mazlivá kočička s úžasným kukučem. Čeká ji kastrace. Je očkovaná a odčervená. 

Maxík

Maxík je úžasný pohodový kocourek středního věku. Loni byl naším spolkem odchycen na krmném místě na ul. Jánského a byl vykastrován. Asi proto, že se z jeho venkovního domova teď stalo staveniště, přesídlil kocourek na sídliště u Penny. Dle jeho postavy je vidět, že je hodnými lidmi vykrmován, ale protože je velice vstřícný, mohlo by mu na ulici hrozit nebezpečí. Maxíček miluje chování na klíně a užívá si drbání na bříšku. Byl by moc vděčný za nový domov, nejlépe v domečku s možností chodit ven. 

Ondrášek

Ondrášek je úžasný mazlivý kocourek, který se už dlouhou dobu zržuje u dětského domova v sousedství sportovní haly ÚP. Je dobře živený až tlustější. Za krkem má starší ránu, zřejmě po kousnutí psem. Je vykastrovaný.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Austin

Austin je zhruba dvouletý kříženec knírače. Je to hodný, ale bázlivý pes. Takové trdlo, které se ještě potřebuje o světě hodně učit. Při štěkání vtipně klape zuby, že máme občas strach, že si je vyrazí. Ve správných rukách se z něj stane určitě super hafan se zdravým sebevědomím. 

Baz

Baz je zhruba sedmiletý kříženec německého ovčáka, váží okolo 17 kilo. Baz je aktivní pes, má rád procházky a společnost. S ostatními psy se většinou snese, ale je lehce dominantní. 

Hrdina

Hrdina je cca sedmiletý kříženec malého vzrůstu. Je to milý, přátelský psík. Snese se se psy i fenkami. Bohužel je hodně uštěkaný, a tak by se hodil spíše k domku se zahradou než do bytu.

Foto LOZ, Pomocné ruce

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.