pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #57: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Kočičky a pejskové z útulků stále hledají nové domovy. Někteří byli týráni, některé vyhodili hned po narození. Jejich start do života nebyl zrovna moc dobrý, ale nemusí tak i skončit.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

Louisa

Mladá asi osmiměsíční kočička z kolonie plachých koček. Zatím je plachá, zkoušíme ji vymazlit. Je vykastrovaná.

Garfík

Garfík byl nalezen u benzínové pumpy nedaleko depozita. Byl velmi hubený, silně začervený, s kožíškem plným všenek, blech a klíšťat. Nyní dostává tu nejlepší baštu, aby trochu přibral. Kocourek je FIV pozitivní.

Ondrášek

Ondrášek je úžasný mazlivý kocourek, který se už dlouhou dobu zržuje u dětského domova v sousedství sportovní haly ÚP. Je dobře živený až tlustější. Za krkem má starší ránu, zřejmě po kousnutí psem. Je vykastrovaný.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Monster

Už jste někdy viděli dvacetikilového jezevčíka s hlavou rotwajlera? Tak přesně tohle je náš Monster, i když na fotkách to tak nevynikne. Monster má asi 5 let, je kamarádský a miluje procházky. Jeho vtipný vzhled a přátelská a veselá povaha z něj dělají opravdu kouzelného psího parťáka.

Malvin

Malvin je šestiměsíční kříženec rotvajlera, který se našel jako třídenní štěně loni v prosinci. Bohužel se k nám 5.5. vrátil z osvojení, kvůli údajné agresivitě, kdy osvojitelé nezvládli výchovu štěněte. Z počátku byl hodně vystrašený a měl tendenci nás všechny sežrat, teď už je však s námi všemi největší kamarád a bezstarostné štěně. Na procházkách umí chodit na vodítku, netahá a chce poslouchat, jen ho zatím pořádně nikdo nic moc nenaučil. Potřeboval by najít pánečka, který mu věnuje péči a lásku, zároveň však i pevnou ruku a výcvik, a vychová z něj správného psího parťáka.

Odmíra

Odmíra je asi tříletá fenka – kříženec bernského salašnického psa. Miluje procházky i mazlení. Povahově je to jeden z nejhodnějších psů v útulku, proto je ji tu veliká škoda. Ideálně by se hodila na zahradu, klidně i k rodině s dětmi. S ostatnímy psy nemá problém. Na procházkách je poslušná, netahá, jde krásně u nohy. Umí základní povely.

Autoři | Foto Pomocné ruce Olomouc, LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.