středa 24. dubna 2024 Jiří

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #65: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Po krátké pauze, kdy jsme zveřejnili pouze opuštěné pejsky, nyní tady opět máme i kočičky. Celkem šest čtyřnohých kamarádů čeká na nové majitele. Přečtěte si jejich příběhy a zvažte, zda si nepořídit nového kamaráda.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

František

František je asi roční kocourek ze staveniště na Jánského ul. v Olomouci. Je ze začátku trošku plašší, ale jak na něj člověk položí ruku, hned je z něj uvrněný mazlík. Moc by už potřeboval mít svůj konečný domov. Je vykastrovaný, naočkovaný a odčervený.

Maruška

Maruška je nádherná velká mourinka. Byla "odchycena" u základní školy na Demlově ulici. Je milá a kontaktní, přiběhla k nám sama na zavolání. V tlamičce nemá žádné zoubky. Nepostrádá někdo tuto krasavici? Na lidi je evidentně zvyklá.

Darinka

Trošku plašší kočička, která se přitoulala do zahrad rodinných domků na ulici Na Letné. Tamní obyvatelé jí sami zkoušeli najít domov, ale nakonec zavolali na pomoc nás a kočička je již týden v našem depozitu.

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Malvin

Malvin je mladý kříženec pravděpodobně rotvajlera, který se našel jako třídenní štěně loni v prosinci. Bohužel se k nám 5.5. vrátil z osvojení. Na procházkách umí chodit na vodítku, netahá a chce poslouchat, jen ho zatím pořádně nikdo nic moc nenaučil. Potřeboval by najít pánečka, který mu věnuje péči a lásku, zároveň však i pevnou ruku a výcvik, a vychová z něj správného psího parťáka.

Laky

Laky je ani ne dvouletá kříženka větší velikosti. Je hodná, aktivní, má ráda procházky a hračky. Pravděpodobně z důvodu nějakých špatných předešlých zkušeností nemá ráda děti.

Jack

Jack (Drahan) je asi roční kříženec beaucerona. Jacka někdo vyhodil a dostal se do útulku v Olomouci. Tam velmi špatně nesl pobyt v kotci a proto šel do dočasné péče. Jack bez problémů vychází s jinými psy i se všemi ostatními zvířaty kromě koček. Je vycvičený a poslouchá. Není vhodný do kotce a špatně snáší samotu (stačí mu přítomnost jiného psa a je v klidu). Je velmi, ale opravdu velmi temperamentní a potřebuje sportovně založeného majitele, který mu dá dost příležitostí k vybití energie.

Autoři | Foto Pomocné ruce Olomouc, LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.