pátek 29. března 2024 Taťána

Čtete text rubriky Blogy a komentáře. Jedná se názor autora, který se nemusí shodovat s postojem redakce.

Hledáme páníčka #66: Podívejte se na nejnovější přírůstky v olomouckých útulcích

Máme tu další návštěvu útulků Pomocné ruce Olomouc a Ligy na ochranu zvířat, kdy se podíváme na tři opuštěné kočičky a pejsky, které hledají klidný domov. Takže pokud přemýšlíte nad tím, že si chcete pořídit čtyřnohého kamaráda, čtěte.

Pomocné ruce

Kontakt:
Tel.: 777902575
E-mail: pomocne.ruce@seznam.cz
FB stránky: Pomocné ruce Olomouc z.s.

 

Mikeš

Mikeš je krásný mladý kocourek. Dostal se k nám i se svou kočičí kamarádkou Šmourinou, když jejich panička umřela. Šmourina je už nějakou dobu v adopci, ale Mikeš stále čeká na svůj nový domov. Je vhodný pouze do klidné domácnosti či bytu. Je odčervený, 2x očkovaný a kastrovaný.

Bob

Tento roční mazlivý černý krasavec je hravý a velmi kontaktní, proto by rád našel nový domov. Bob je kastrovaný a 2x naočkovaný. 

Kryštof

Kryštof je asi 4.měsíční černý kocourek s bílým flíčkem pod krkem. Je velmi mazlivý. Byl nalezen podél kolejí u plynáren, naproti venkovnímu parkovišti OC Šantovka. Je 1x naočkovaný. Nechybí někomu z vás? 

 

Olomoucký útulek - Liga na ochranu zvířat ČR

Adresa: Areál letiště, Neředínská ul., Olomouc
Tel.: 585 418 484
Pohotovost: 776 462 998
Otevřeno: 14.00-16.00h
E-mail: olomouc.utulek-loz@seznam.cz

Jonáš

Jonáš je zhruba sedmiletý kříženec větší velikosti. Je to hodný, ale také dost akční pes, který miluje pohyb a aportování míčků. Je neskutečně rychlý. na vodítku netahá, ale moc na něm neumí a motá se pod nohami. Na procházkách si ostatních psů nevšímá, ale jinak má tendence lovit vše, co potká.

Kevin

Kevin je asi sedmiletý kříženec jorkširského teriéra, vypadá jako veliký jork. Je klidnější povahy, má rád lidskou společnost, i když občas chce velet. S ostatními psy vychází bez problémů.  

Raw

Raw je asi sedmiletý kříženec s německým ovčákem. Je temperamentní povahy, má rád pohyb. Potřebuje jasná pravidla, co může a co ne, pak je to skvělý pes, který je vděčný za každé pohlazení

Autoři | Foto Pomocné ruce Olomouc, LOZ

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.