sobota 20. dubna 2024 Marcela

Dva muži po poledni v restauraci v centru házeli židlemi. Jednou z nich trefili servírku do hlavy

Ve čtvrtek 14. listopadu o půl druhé odpoledne došlo v jedné z restaurací v centru města k výtržnostem. Dva muži měli podle oznamovatele, který zavolal strážníky, házet židlemi a napadat sebe i personál.

„Dále bylo sděleno, že dvojice právě z restaurace utekla. Na místo byly ihned vyslány hlídky a stálá služba pomocí kamerového systému hledala oba výtržníky. Ukázalo se, že se výlupci před restaurací rozdělili a každý vyrazil jiným směrem. Motohlídka během chvilky nalezla jednoho z nich a přesunula se s ním zpět na místo činu. Po druhém, agresivnějším rabiátovi, který se ukryl z dosahu kamer, mezitím pátraly další hlídky. Když chtěl zjistit, zda je čistý vzduch, zavolal na mobilní telefon svému společníkovi, který však již byl v rukách strážníků. Ti volajícímu pomocí telefonu sdělili, aby přišel zpět k restauraci, že s ním potřebuje někdo mluvit. Když naivní výtržník při návratu zahlédl uniformy, zkusil znovu zmizet, ale to již spadla klec a skončil v poutech," řekl zástupce ředitele Městské policie Přerov Miroslav Komínek.

Ukázalo se, že onen druhý muž v restauraci házel židlemi, přičemž jednou z nich trefil servírku do hlavy a způsobil jí zranění. Oba výtržníky si poté převzala státní policie.

Hodnocení článku je 44 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Městská policie Přerov

Štítky Přerov, restaurace, násilí, výtržnost, agresivita, strážníci

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Spacy Stone

Já bych chtěl redaktorovi vzkázat že až bude zase něco psát, tak ať si ověří informace. Pěkně tenhle článek nafoukl. Musím podotknout že jsem byl u samotného incidentu přítomen.

pátek, 15. listopadu 2019, 19:12

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.