pátek 29. března 2024 Taťána

Opilá žena zavolala policii kvůli noži na stole, nebyla schopná ani dechové zkoušky

V úterní podvečer volala na tísňovou linku silně podnapilá žena, která uvedla, že ji v jedné z chatek zahrádkářské kolonie napadl muž s nožem. Služba situaci nepodcenila a na místo vyslala výjezdovou hlídku. Na místě ale zjistili, že si vymýšlela.

Když se policisté probrodili smetištěm až k přílušné chatce, nalezli uvnitř pár se psem - živé a nezraněné. „Nepokrytě lze konstatovat, že nejstřízlivější z trojice byl právě ten pes. Obdobně by se dalo i říct, že s ním byla nejlepší domluva,“ uvádí úsměvně mluvčí přerovských strážníků Miroslav Komínek. 

Nakonec se z výpovědi ženy podařilo zjistit, že si její muž chtěl nakrájet klobásku a před započetím této činnosti si položil nůž na stůl. Z neznámého důvodu se kvůli tomu žena cítila ohroženě a zavolala policisty. „Ani jeden z trojice nebyl schopen provézt dechovou zkoušku. U lidí to bylo dáno množstvím vypité lihoviny a u psa je to celkem logické,“ vtipně poznamenává mluvčí. „Jelikož k ničemu nedošlo a nehrozilo žádné nebezpečí, pronikli strážníci zpět do civilizace a vyrazili na služebnu provést mimořádnou očistu,“ dodává.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto MP Přerov

Štítky policie, strážníci, hlídka, nůž, chatka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.