čtvrtek 28. března 2024 Soňa

VIDEO: Kabelková zlodějka znovu útočí, poznáte ji na záběrech z kamer?

V neděli odcizila zatím neznámá žena kabelku s celkovou hodnotou přesahující 11 tisíc korun. Policie nyní hledá jakékoliv informace.

Krádež proběhla v prodejně na Hynaisově ulici v Olomouci. Zákaznice byla nepozorná, čehož zlodějka hned využila a zcizila kabelku i s peněženku, osobní doklady, platební kartu, mobilním telefonem a jinými drobnostmi.

Pravděpodobně se nejedná o první trestný čin krádeže spáchaný touto ženou. "Ve stejný den před polednem jsme byli přivolání do prodejny potravin v obchodním domě na ulici Polské v Olomouci," uvedla mluvčí policie Olomouckého kraje Irena Urbánková. Zavolala je žena, která byla stejným způsobem připravena o kabelku a vznikla jí škoda 6 tisíc korun. 

Je možné, že žena kradla i v loňském roce. Díky prozkoumání kamer a svědeckých výpovědí, policie zjistlia, že stejná pachatelka je podezřela z odcizení kabelky 19. 12. 2015 v prodejně obuvi v obchodním centru na ulici Polská. "Žádáme o pomoc občany, kteří by nám za pomocí získaných fotografií a videozáznamu pomohli zjistit totožnost pachatelky podezřelé z těchto krádeží," dodává Urbánková.

V prvním případě měla na sobě pachatelka delší modrý kabát. V případě jakýchkoliv informaci se můžete obrátit na telefon 974 766 699 nebo na linku 158. Také se můžete osobně dostavit na OO Olomouc 1, Sokolská ulice.  

 

 
 

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.