sobota 20. dubna 2024 Marcela

Policie zjišťuje totožnost sprejera, žádá veřejnost o pomoc

Policie žádá o pomoc při dopadení pachatele, který je podezřelý ze spáchání přečinu poškození cizí věci. V ulici Ztracená posprejoval fasádu domu.

"Dne 28. listopadu 2015 v 00:38 hodin v Olomouci na ulici Ztracená napsal na zeď domu dosud neznámý pachatel, který šel v doprovodu dalšího muže, nápis tmavě modrou barvou ve tvaru písmen "SA", oznámila policejní mluvčí Maarie Štrbáková. Podobný nápis vytvořil na stejném domě v blízkosti vedlejšího vchodu. Policie vyčíslila škodu na čtyři tisíce korun.

 

POLICIE HLEDÁ MUŽE, který počmáral zeď domu ve Ztracené.. Nepoznáte ho? Na videu sice není zachycen jeho čin, je to však...

Posted by Olomoucká Drbna on Friday, February 12, 2016

 

Podezřelý je štíhlejší postavy a v době spáchání přečinu měl na sobě černé kalhoty, šedou bundu a hlavu zakrytou bílou kapucí. Doprovázel ho muž, který má také štíhlejší postavu, na tváři měl vousy, byl oděn do černých kalhot a bundy, přes hlavu měl přetaženou černou kapuci. 

"Žádáme o pomoc občany, kteří by nám za pomocí získaných fotografií pomohli zjistit totožnost pachatele podezřelého z přečinu poškození cizí věci," vyzývá Štrbáková. 

V případě, že máte informace k případu se můžete přihlásit na linku 158. Také se můžete osobně dostavit na OO v Sokolské ulici v Olomouci. 

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.