čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Nepozorný řidič srazil chodce na přechodu a z místa nehody ujel. Policie hledá svědky

V pondělí 29. února 2016 v Olomouci srazilo auto chodce, který přecházel po přechodu pro chodce. Řidič vozidla od nehody ujel. Zraněný chodec si musel ošetření vyhledat sám.

Dne 29. února kolem třetí hodiny odpoledne došlo ke střetu vozidla značky Škoda Felicia zelené barvy a chodce, který přecházel na přechodu pro chodce. Řidič vozidla, bez pomoci zraněnému chodci, pokračoval v jízdě dál. Zraněný chodec si sám vyhledal ošetření v nemocnici a nehodu nahlásil dodatečně.

K nehodě došlo, když zřejmě nepozorný řidič jel po ulici Komenského, ve směru jízdy od Gorazdova náměstí směrem k ulici Na Letné a na čtyřramenné křižovatce odbočoval vpravo, kde se střetl s chodcem přecházejícím po vyznačeném přechodu.

„K objasnění okolností této dopravní nehody se obracíme s prosbou o pomoc na případné svědky, aby se obrátili na linku 158, nebo se osobně dostavili na adresu: Dopravní inspektorát Olomouc, Kosmonautů 10,“ sdělila policejní tisková mluvčí Marie Štrbáková.

„Vyzýváme také řidiče osobního motorového vozidla, aby se se svým svědectvím přihlásil dopravním policistům,“ doplnila Štrbáková.

 

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.