pátek 29. března 2024 Taťána

Pitbul napadl dvojici lidí na cyklostezce u Štarnova, první pomoc jim poskytl lékař v civilu

V pátek večer napadl ženu a muže na cykloztezce u Štarnova pitbul. První pomoc zraněným lidem poskytl lékař v civilu.

K napadení zvířetem došlo v pátek v devět hodin večer ve Štarnově na cyklostezce u železniční tratě. Dispečer se tyto informace dozvěděl od svého kolegy lékaře, který byl zrovna mimo službu. I díky použití aplikace Záchranka se posádkám výjezdového stanoviště rychle podařilo najít místo události.

"Lékař v civilu poskytnul zraněným první pomoc. Při napadení psem se zranili muž a žena. Žena utrpěla hlubokou tržnou ránu horní končetiny v předloktí. Po komplexní prohlídce, ošetření a zajištění žilního vstupu převezena posádkou záchranářů do nemocnice ve Šternberku," řekl mluvčí záchranářů Zdeněk Hošák.

Muž utrpěl poranění ruky, konkrétně tržnou ránu mezi ukazováčkem a prostředníčkem. "Oba pacienti po poskytnutí přednemocniční neodkladné péče předáni do traumacentra nemocnice ve Šternberku," dodal Hošák.

Kam po incidentu zmizel pes a čí byl, není zatím jasné.

Čtěte více:

Autoři | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Mirek Puda, přesně toto jsem si myslela, že možností, jak se událost stala, mohlo být x, a z výše uvedeného článku víme s prominutím prd, jak to skutečně bylo, zda byli oba psi navolno, nebo jen jeden z nich, který atd....díky za informaci. Ale ti, co nechtějí poslouchat a ani o tom přemýšlet, budou stejně opakovat ty své mantry o "bojových" psech, bohužel.

pondělí, 29. srpna 2016, 15:45

Mirek Puda

Tato událost se stala jinak jak je zde bulvárně prezentováno.."Napadení"muže a ženy zapříčinil jejich pes o kterém zde není ani zmínka.Neměli psa na vodítku,nebyli osvětleni a vtipné bylo že kol.21.hod kdy se událost stala měli na očích sluneční brýle.Majitel Pittbula měl psa na vodítku sice nadlouho ale měl.Stalo se to v místě které není osvětlené a "napadení" nebyli vidět.Majitelé psa se snažili svého psa bránit a tak došlo ke zranění.Po incidentu neměli zájem věc jakkoli řešit a ojeli.Místo toho o události informovali policii a zveřelnili nepravdivou informaci v bulváru!..

sobota, 27. srpna 2016, 19:08

Mirek Puda

Zdravím všechny,

sobota, 27. srpna 2016, 18:53

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.