pátek 29. března 2024 Taťána

Neznámý pachatel přepadl ráno banku ve Šternberku. Vyhrožoval střelnou zbraní

Dnes ráno kolem deváté hodiny přepadl zatím neznámý pachatel banku ve Šternberku, na ulici Bezručova. Policisté jsou na místě a probíhá prvotní zajišťování stop.

Dnes krátce po deváté hodině ráno došlo k loupežnému přepadení banky na Bezručově ulici ve Šternberku. Zatím neznámý pachatel použil proti obsluze jako pohrůžku krátkou střelnou zbraň a přinutil ji k vydání peněz. O jakou částku se přesně jednalo, policisté zjišťují,“ oznámila policejní mluvčí Irena Urbánková.

Nikdo nebyl při přepadení zraněn. „Na místě jsou kriminalisté, kteří provádí ohledání místa události a zajišťování stop. Vzhledem k tomu, že prověřování případu je na samotném počátku, není možné v této chvíli sdělit bližší informace,“ dodala Urbánková. 

Policie samozřejmě nemůže zveřejňovat informace ohledně konkrétní banky. Podle obyvatele Šternberka se na zmíněné ulici nachází Moneta Money Bank, před nedávnem ještě GE Money Bank. V bezprostřední blízkosti se ještě nachází banka České spořitelny, ale ta je už na ulici ČSA. 

Čtete více:

Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.