středa 24. dubna 2024 Jiří

Řidič na Chválkovické svou jízdou ohrozil cyklistu, ten se při pádu zranil. Policie hledá svědky nehody

Policie hledá svědky nehody, ke které došlo v úterý 25. října po druhé hodině odpolední na ulici Chválkovické v Olomouci. Osobní auto tam ohrozilo cyklistu, který se při pádu na vozovku poranil.

Policie se obrací na širokou veřejnost s žádostí o pomoc při objasnění této dopravní nehody. "Prozatím neustanovené vozidlo s nezjištěným řidičem, které jelo ve směru od Olomouce na Šternberk a odbočovalo z komunikace vpravo k ul. Selské Náměstí, mělo zkřížit cestu cyklistovi, jedoucímu stejným směrem. Ke střetu nedošlo, ale cyklista se zalekl, ostře zabrzdil a upadl na vozovku. Při pádu utrpěl lehké zranění," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Řidič vozidla nezastavil a pokračoval dál směrem k Selskému náměstí. Podle všeho by se mělo jednat o červené vozidlo. Značku či typ však policie neví.

"Tímto se obracíme se žádostí o pomoc na případné svědky, kteří by svými informacemi přispěli k objasnění nehody a zjištění vozidla a jeho řidiče. Jakékoliv informace a poznatky mohou sdělit buď osobně nebo telefonicky policistům Dopravního inspektorátu Olomouc na telefonech 974 766 591 či 974 766 251, nebo kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158," doplnila Urbánková.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.