čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Policie hledá svědky potyčky mezi dvěma muži na Tržnici, při níž byl zraněn osmdesátiletý senior

Olomoučtí kriminalisté se obrací na širokou veřejnosti a žádá o pomoc při objasnění průběhu incidentu, který se rozhořel v úterý 17. ledna poblíž autobusové zastávky na Tržnici. Při incidentu mezi dvěma muži byl starší z nich zraněn.

"Kriminalisté územního odboru Olomouc se obrací na širokou veřejnost se žádostí o pomoc při objasnění incidentu mezi dvěma muži ve věku devětačtyřicet a osmdesát let, ke kterému mělo dojít  v úterý 17. ledna 2017 kolem devatenácté hodiny v blízkosti autobusové zastávky „Tržnice“ na Tř. Svobody v Olomouci. Při incidentu byl zraněn osmdesátiletý pán. Kriminalisté se případem zabývají a veškeré okolnosti a souvislosti zjišťují," řekla policejní mluvčí Irena Urbánková.

Pokud byl někdo z občanů svědkem uvedeného incidentu, nebo by disponoval informacemi, které by pomohly k objasnění případu, ať neprodleně kontaktuje kriminalisty územního odboru Olomouc buď osobně, nebo telefonicky na adrese Žižkovo nám. 4, Olomouc, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

Čtěte více:

 

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.