sobota 20. dubna 2024 Marcela

Opilec demoloval tramvaj na zastávce, ohýbal stěrače a pěstí bušil do čelního skla

V sobotu 18. února v dopoledních hodinách museli olomoučtí strážníci řešit případ podnapilého muže, který se choval agresivně. Pro vybití své opilecké zlosti si vybral tramvaj, která zrovna dojela na zastávku.

Muž si vyhlédl svého plechového soupeře na ulici Jeremenkova v Olomouci. Zaútočil na stěrače tramvaje, které začal ohýbat, poté ještě bouchal do předního skla tramvaje, které se mu naštěstí poškodit nepodařilo.

Od řidiče tramvaje se strážníci dozvěděli, co muž, který zatím zmizel v prostorách hlavního nádraží, dělal. Rovněž jim sdělil podrobný popis muže. "Podle popisu se mělo jednat o muže ve věku kolem čtyřiceti let, oblečeného ve světlých kalhotách, tmavé bundě, světlé kšiltovce a s batohem na zádech. Hlídka provedla kontrolu v prostorách hlavního nádraží, kde muže odpovídajícímu popisu spatřila jak odchází k podchodu," řekl mluvčí olomouckých strážníků Petr Čunderle.

Strážníci muže zastavili, poté se ke všemu přiznal. Své chování odůvodnil tím, že byl opilý a nevěděl co dělá. Při následné kontrole strážníci zjistili, že osmatřicetiletý muž z Benešovska je v hledáčku Policie ČR. Na základě tohoto zjištění předali strážnici muže státní policii.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.