úterý 16. dubna 2024 Irena

Mladý cyklista srazil pětiletou holčičku a z místa nehody ujel. Pomozte ho vypátrat

Ve čtvrtek 15. června kolem 18:30 došlo na ulici Bendlově v Olomouci k nehodě cyklisty a pětileté holčičky. Policie nezná jeho totožnost a nyní prosí širokou veřejnost, aby pomohla k vyšetření případu.

"Z dosavadního šetření vyplývá, že dosud nezjištěný cyklista, který jel po ulici Bendlově ve směru od ulice Libušiny směrem k restauraci, nacházející se na uvedené ulici, měl před restaurací přejet na chodník po pravé straně a při tom narazit do nezletilé chodkyně, která šla po chodníku ve směru od uvedené restaurace. Poté měl z místa nehody ujet. Při nehodě došlo ke zranění nezletilé chodkyně," uvedla tisková mluvčí policie Irena Urbánková.

Mělo se jednat o mladého muže ve věku kolem 25let, měl krátké černé vlasy s ofinou, vyholené boky. Na sobě měl černé triko, černé trekové kalhoty s kapsami, na pravé ruce tetování a na pravé holeni a lýtku měl velkou starší odřeninu. Měl jet na horském jízdním kole černo modré barvy, střední velikosti. Kolo mělo mít odpruženou  vidlici a odpružený střed.

Policie žádá svědky nehody, aby se přihlásili na linku 158 nebo osobně či telefonicky kontaktovali policisty Dopravního inspektorátu Olomouc, Třída Kosmonautů 189/10 v Olomouci, na tel. 974 766 251 nebo 974 766 572.

Čtěte více:

Autoři | Foto pexels.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.