pátek 19. dubna 2024 Rostislav

VIDEO: Muž v nestřežené chvíli ukradl ženě z kabelky peněženku. Jeho počínání zachytila kamera

Ve čtvrtek 22. června došlo v jednom z olomouckých nákupních center ke krádeži. Muž využil příležitosti a ukradl ženě z kabelky peněženku. Způsobil jí tak škodu 14 700 korun.

Kriminalisté prověřují krádež ze dne 22. června, která se stala v jednom z olomouckých nákupních center ve večerních hodinách.

„Pachatel v jednom z olomouckých nákupních center využil nepozornosti jedné z návštěvnic obchodního centra a z její kabelky, kterou měla odloženou, odcizil peněženku, která obsahovala finanční hotovost ve výši 13 500 Kč, osvědčení o registraci motorového vozidla, zelenou kartu, průkaz zdravotní pojišťovny, občanský průkaz, řidičský průkaz a platební kartu. Tímto jednáním byla způsobena škoda ve výši 14 700 Kč," řekl policejní mluvčí Petr Piňos.

Pokud by někdo z občanů muže z kamerového záznamu poznal, případně by disponoval bližšími informacemi, které by přispěly ke zjištění jeho totožnosti, ať kontaktuje olomoucké kriminalisty na telefonu 974 766 651, případně kdykoliv prostřednictvím bezplatné telefonní linky 158.

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.