pátek 19. dubna 2024 Rostislav

VIDEO: Policie pátrá po muži, který vybral peníze z ukradené platební karty

Neznámý muž ukradl 7. června jednapadesítileté ženě peněženku, kterou měla uloženou ve své kabelce. K okradení ženy došlo někde během její cesty z hlavního vlakového nádraží na ulici Jeremenkovou. Zloděj téhož dne vybral peníze pomoci platební karty, kterou našel v peněžence.

"Kromě platební karty a peněz v ní poškozená měla i osobní doklady. Případ policisté prověřují pro podezření ze spáchání trestných činů krádež a neoprávněné opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku, za který pachateli, v případě jeho zjištění, hrozí až dva roky za mřížemi," uvedla tisková mluvčí policie Irena Urbánková.

Ve stejný den, kdy došlo ke krádeži, zloděj vybral z bankomatu částku 8200 korun. Z bankomatu se podařilo získat videozáznam a také fotografie muže, který na odcizenou platební provedl výběr.

Pokud muže poznáváte, nebo disponujete informacemi o krádeži, tak se obraťte na policisty a pomůžete tak objasnit tento případ. Policii můžete kontaktovat na adrese Sokolská 52, Olomouc, nebo na na telefonním čísle 974 766 651. Případně kdykoliv můžete zavolat na linku 158.

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.