úterý 16. dubna 2024 Irena

Zloděj starší ženě vytrhl kabelku z ruky a utekl. Nepoznáváte ho?

Policie hledá zloděje, který ukradl starší ženě kabelku přímo z ruky. O svou kabelku žena přišla na ulici Velká Dlážka v Přerově. Zloděj při útěku kabelku odhodil ihned poté, co z ní vytáhl peněženku. Ke zranění okradené ženy naštěstí nedošlo.

"Dne 9. září šla 66letá žena krátce po 23:00 hodině po ulici Velká Dlážka v Přerově. U prodejny drogerie k ní zezadu přistoupil neznámý muž a vytrhl jí z levé ruky kabelku. Poškozená v ní měla léky, osobní doklady, telefon, peněženku s finanční hotovostí 220 Kč a další osobní věci. Po vytrhnutí kabelky pachatel utekl průchodem k ulici Sokolská," uvedla tisková mluvčí policie Miluše Zajícová.

Následně zloděj z kabelky vytáhl peněženku a odhodil ji do trávy. Z peněženky si vzal hotovost a taktéž se ji zbavil. Na základě popisu dvou svědků krádeže se podařilo vytvořit portrét pachatele. "Pokud by někdo dokázal vyobrazeného muže identifikovat a sdělit k jeho osobě jakékoliv poznatky, ať se obrátí na Obvodní oddělení Přerov 2, U Výstaviště 18, nebo na linku 158 případně na číslo 974 778 701," dodala Zajícová.

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.