pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Nové multimediální studio v BEA Centru rozšiřuje olomoucký mediální prostor

Od začátku letošního roku funguje v prostorách olomouckého BEA Centra nové multimediální televizní studio. Primárním důvodem jeho vzniku byla potřeba firmy BEA For Junior rozšířit možnosti digitálního vzdělávání pro studenty.

Podle slov marketingové manažerky BEA Centra Šárky Štverákové byl o digitální workshopy především na středních školách Olomouckého kraje velký zájem. Proto byla velká potřeba nového studia, které by je umožnilo.

Během jeho krátkého fungování se multimediální studio podílelo na několika akcích spojených s Olomouckým krajem. Kromě několika firemních prezentací šlo především o únorový rozhovor s českým publicistou a básníkem Ivo Šmoldasem. V březnu na něj navázal slavností galavečer soutěže MISS středních škol Olomouckého kraje, jehož moderátorem byl Libor Bouček.

Studio také představuje příležitost pro mladé studenty, kteří chtějí pracovat v mediálním prostředí a potřebují získat zkušenosti do začátku. Během dubna proběhly castingy, ve kterých televizní studio BEA Campus nabíralo stážisty z řad studentů Moravské vysoké školy.

Současná podoba televizního studia se do budoucna ještě jistě bude měnit. Potenciál pro rozšíření olomouckého mediálního prostoru v něm určitě je. Především ve snaze dávat příležitost mladým a kreativním lidem, kteří se díky této příležitosti mohou posunout dál. 

Čtěte více:

Autoři | Foto Olomoucká drbna

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.