sobota 20. dubna 2024 Marcela

Vyhrajte vstupenky na páteční Dance Sensation v Sklubu, uslyšíte devadesátkové hity a bude i autogramiáda

Megahity konce minulého století, Twenty 4 Seven, MC Erik, Legendary DJ Marek Berger a další nezapomenutelní DJ´s devadesátých let na jednom místě už tento pátek. A vy máte jedinečnou možnost získat dva lístky na tuto akci v olomouckém S Klubu.

Můžete si naživo zatančit na megahity Is It Love nebo Slave To The Music od holandských Twenty 4 Seven, kteří trhali první příčky hitparád po celé Evropě. A s legendárním slovenským Dj MC Erikem a jeho vokalistkou Ivanou zavzpomínáte na pecky Summer Nights či U Can’t Stop,” vzkazuje programový ředitel Radia Haná a ředitel agentury Forsberg Marek Berger, která Dance Sensation pořádá.

Dveře S Klubu se prvním fanouškům devadesátkových pecek otevře v pátek 7. října od 19:30. A nezavřou se dříve než kolem třetí hodiny ranní. Nadupaný program začíná od osmi, ale přesné pořadí DJ’s není zveřejněno a podle slov Marka Bergera je to pro návštěvníky forma překvapení. Uvnitř klubu je zakázáno kouřit a také používat jakékoliv nahrávací zařízení.

Před S Klubem bude přichystaný pivní bar ve stylu retro a mnoho dalšího. „V předprodeji zbývá už jen malé množství lístků, je možné, že když si někdo bude chtít koupit vstupenku až na místě, tak se dovnitř nemusí dostat,“ řekl Marek Berger, pořadatel a také jeden z vystupujících.

Kromě výše zmíněných se můžete těšit třeba na Jaroslav Weinlich D123 Šumperk s video diskotékou 90. let, rezidenta Meex Clubu Olomouc Romana Pachta nebo Honzu Svozila alikas Dj. Grandfather.

Následující den, v sobotu 8. října, proběhne autogramiáda Twenty 4 Seven v Galerii Moritz od 11 hodin. Moderátorem akce bude Lukáš Kobza.

Soutěž byla ukončena a výherkyní dvou lístků se stává L. Dohnalová.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.