čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Soutěž o lístky na koncert písničkáře Thoma Artwaye a sourozenecké dvojce Light & Love

O lístky na koncert můžete soutěžit do čtvrtečního poledne. Výherce získá dva lístky na sobotní akci v klubu 15 Minut.

Koncert se uskuteční v sobotu 22.10. od 20:00. Předprodej vstupenek je možný na této stránce a pro více informací se můžete podívat na Facebookovou událost koncertu.

Soutěž jsme ukončili a výherkyní se stává J. Jouzová.

Písničkář Thom Artway, rodák z valašských Vlachovic, debutoval již v listopadu roku 2013 prostřednictvím EP “Still Standing in the Unknown“. V roce 2015 vydal svůj první singl “I Have no Inspiration”, který se stal na dlouhou dobu jednou z nejhranějších písní v českém rádiovém éteru. Směs folku, popu a rocku dále přesahuje svým prvním studiovým albem “Hedgehog“, které vychází 30. září 2016 u Warner Music. Thomův talent a píle se projevily například vítězstvím v anketě Žebřík, vy se však můžete přesvědčit hned na dvanácti koncertech aktuálního turné, jehož neodmyslitelnou součástí jsou sympaťáci Light & Love z Nového Jičína.

Sourozenecká dvojice Light & Love patří k nejvýraznějším domácím zjevením. Pánové Johny a Kosak alias bratři Honza a Lukáš Balcárkové se mohou pochlubit dotaženou produkcí studiových nahrávek i fascinující přirozeností na koncertech. Jejich talentu si už všimli i slavnější kolegové – Richard Krajčo z Kryštof (remix skladby Srdcebeat), produkčně se Light & Love podíleli na skladbách Voxela, Adama Mišíka nebo nováčků Mirai. Bratři dříve působili v kapele Johny Said The Number, jenž si vybudovala slušnou pozici na české alternativní scéně. Mladá skupina se prezentovala hlučnější kytarovou muzikou a na seznamu interpretů, které je třeba sledovat, ji měla řada novinářů. Po slibném začátku přijalo jádro kapely nové jméno a pod hlavičkou Light & Love se orientuje na popovější muziku. Hned první singl Blueberry Sky se šestadvacet týdnů pohyboval mezi nejhranějšími nahrávkami v tuzemském éteru, na něj talentovaná dvojice navázala skladbou True. Na podzim 2016 vydali své debutové album Surrender To The Stars. 

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů, které budou použity jen pro učely soutěže. Losování bude  probíhat pomocí generátoru náhodných čísel.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.