čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Soutěž o dvě VIP vstupenky na libovolný film do Premiere Cinemas

Do středy 18. ledna máte možnost soutěžit o dvě VIP vstupenky do olomouckého multikina Premiere Cinemas v Galerii Šantovka.

Soutěž jsme ukončili a vyhrává T. Bečáková

A co pro to musíte udělat?

Nebojte, nebudu mít tři přání jako Děda Vševěda ani jako Zlatovláska. Ani dvě, ale jenom jedno. A to jen odpověď na malinkatou otázečku: Za jaký film získal James Franco, který nyní hraje ve filmu Proč právě on?, nominaci na Oscara?

Napovím, že byl nominovaný na Oscara v roce 2011. Hledáme přesný název filmu, nikoliv postavu nebo režiséra. Kdo ví nebo si správně vyhledá název filmu, se dostane do slosování o dvě vstupenky na libovolný film do Premiere Cinemas. Může se jednat o projekci v DOLBY ATMOS nebo také ve 3D, záleží jenom na vašem výběru.

Do kdy přijímám odpovědi?

Do středečního poledne. Tudíž do 12:00 ve středu 18.1.2017.

I když nevyhrajete, tak určitě nezoufejte a skočte se v tomto mrazivém počasí mrknout na nějaký zajímavý snímek. Osobně můžu doporučit žhavého kandidáta na Oscara La La Land nebo již zmíněnou komedii Proč právě on?. Za hřích stojí také Pasažéři (jak já toho Chrise zbožňuji) a Anděl Páně 2. 

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů, které budou použity jen pro učely soutěže. Losování bude  probíhat pomocí generátoru náhodných čísel.    
 

Foto Printscreen: Oficiální český HD trailer Proč právě on?

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.