sobota 20. dubna 2024 Marcela

SOUTĚŽ: Vyhrajte semestrální kurz v Jazykové škole UPLIFT

Semestrální kurz anglického nebo německého jazyka můžete vyhrát zodpovězením jednoduché otázky, která vás zajisté pozvedne na vyšší jazykovou úroveň.

Soutěž byla ukončena a vítězem se stal D. Mikulasch. Gratuluji! 

Pokud správně odpovíte na položenou otázku, získáte možnost navštěvovat semestrální skupinový kurz anglického nebo německého jazyka. Nemusíte se bát, jazykovou úroveň si sami zvolíte nebo vám s výběrem rádi pomohou vyučující. Výhru můžete využít sami, případně někomu věnovat jako dárek.

Kdy kurz začíná?
Letní semestr začíná v týdnu od 13. do 17. února 2017. Přesný datum a čas záleží na vaší jazykové úrovni.

Co všechno výhra obsahuje?
Výherce obdrží poukaz na kurz anglického nebo německého jazyka, který trvá sedmnáct týdnů. Dodatečné materiály, učebnice, nejsou ve výhře započteny a studující si je musí uhradit sám. Standartní cena skupinového devadesátiminutového kurzu se pohybuje kolem tří tisíc korun.

Do kdy můžete posílat odpovědi?
Své odpovědi můžete posílat do 12. února 2017, kdy vylosujeme výherce, který může absolvovat kurz v letním semestru 2017. Správná odpověď může zahrnovat jak sloveso, tak podstatné jméno.

Jazyková škola UPLIFT nabízí skupinové i individuální kurzy nejen anglického a německého jazyka, ale například také italského, francouzského, španělského a ruského. V pestré nabídce několika úrovní si přijde na své začátečník, ale také ten, který se chystá například studovat na zahraniční jazykové škole.

Více se o škole a její nabídce můžete dozvědět v rozhovoru s ředitelkou Michaelou Čekányovou zde nebo také na oficiálních stránkách školy. 

Odesláním formuláře souhlasíte se zpracováním vašich osobních údajů, které budou použity jen pro učely soutěže. Losování bude  probíhat pomocí generátoru náhodných čísel. 

Autoři | Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.