pátek 29. března 2024 Taťána

SOUTĚŽ: Sál v Premiere Cinemas se otřese při živém koncertu Take That z Londýna. Buďte u toho!

V pátek, 9. května, v devět večer. Živý koncert Take That v Londýně, ale také v sále v olomouckém Premiere Cinemas, které bude koncert živě přenášet. A příjemným bonusem je i to, že s Olomouckou Drbnou můžete vyhrát lístky.

Přímý přenos velkolepého koncertu nejúspěšnější britské kapely TAKE THAT: WONDERLAND shlédnou diváci v pátek 9. června 2017 od 21 hodin na obřím plátně multiplexu PREMIERE CINEMAS v Šantovce v Olomouci. 

Nejúspěšnější britská kapela je zpět s neuvěřitelně nabitým koncertem z ikonické O2 arény v Londýně. TAKE THAT WONDERLAND koncert bude velkolepější než jakýkoli předcházející. Kapela vyráží na turné ke svému osmému studiovému albu. V plánu je velkolepá show zahrnující vodní stěny, obrovské hologramy, akrobatické výkony a hořící létající koule.

Vstupenky je možno zakoupit v pokladně multiplexu PREMIERE CINEMAS OLOMOUC v Šantovce nebo online na www.premierecinemas.cz.

Jeden šťastlivec si díky Olomoucké Drbně může koncert užít se svým doprovodem zadarmo. Staří odpovědět na soutěžní otázku správně a mít štěstí při losování. Soutěžit můžete až do pátku 9. června do 11:00, poté bude vyhlášen vítěz.

Soutěž byla ukončena.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.