pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Fotografická soutěž YOlo Awards vrcholí, své fotky můžete posílat do neděle

Pomalu ale jistě se blíží konec přihlašování do soutěže YOlo Awards. Své poslední maximálně 3 fotografie z mobilního telefonu na téma POHYB můžou zájemci ve věku od 15 do 26 let posílat už jen do 30. července 2017! Společně se srpnem potom odstartuje i hlasování o nejlepší zachycení tématu.

Soutěž trvá od 17. května a neustále přichází nové a nové soutěžní fotografie. O dvacítce nejlepších fotek, které budou vystaveny ve Vlastivědném muzeu v Olomouci, rozhodne dvouměsíční hlasování na webu www.yoloawards.cz. Hlasovat bude možné od 1. srpna 2017 od 8:00.  Tři vítězné fotografie z nich poté vybere odborná porota složená z velkých jmen jako je Jindřich Štreit, Lukáš Navara nebo Stanislava Hricova. 

„Akce má obrovský ohlas, dostali jsme přes tisícovku fotografií a sám jsem zvědavý, které budou ty vítězné,“ říká hlavní organizátor projektu Roman Štěpánek.

Autoři nejlepších fotografií získají stáž u čestného prezidenta YOlo Awards Prof.. Jindřicha Štreita, workshop s výkonným prezidentem Lukášem Navarou a věcné ceny.

Tak ještě zkuste honem štěstí a staňte se vítězem prvního ročníku YOlo Awards 2017. Více informací na webu www.yoloawards.cz a na Facebooku.

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.