úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

SOUTĚŽ: V pátek přijede do Olomouce Limetal. Soutěžte o lístky na jejich koncert do Eska

Deset koncertních zastávek, scéna, kterou navrhoval tým kapely Kabát, hostující smyčce a vokalistky i česká bubenická hvězda Veronika Lukešová, jež hraje s hvězdami světového rocku, například muzikanty z kapel Deep Purple, Helloween nebo Rainbow. Tak bude vypadat turné 2018 rockové supergroup Limetal, ve které se sešla většina členů kapely Citron.

V jeho rámci skupina dorazí v pátek 26. ledna i do olomouckého S klubu. Limetal má aktuálně v rádiích nový singl S větrem v zádech, který se stal úvodní písní nového českého filmu Špindl. V roli předkapel se v Olomouci představí Ahard a Alergie. Předprodej je v sítích Ticketstream a na webu www.limetal.cz.

Playlist turné, které potrvá až do dubna skupina postaví na písničkách z nového alba a doplní jej hity, které muzikanti kapely hráli dříve pod hlavičkou Citronu. Nebude v něm chybět ani aktuální singl S větrem v zádech, ke kterému kapela natočila klip, v němž hlavní roli ztvárnila Miss Zuzana Jandová. Milovníci rockové hudby jistě ocení i klasická rocková sóla. „Chtěli bychom, aby měli diváci co největší zážitek. S týmem Radka Havlíčka, manažera kapely Kabát, jsme připravili scénu, kterou tvoří systém variabilních světelných panelů a efektů. V některých sálech postavíme i molo,“ říká baskytarista Václav Vlasák, kterého stejně jako jeho spoluhráče kytaristu Jaroslava Bartoně, zpěváka Fany Michalíka a kytaristu Jiřího Šperla spojuje to, že byli dlouhá léta členy a skladateli ostravského Citronu.


Soutěže o lístky na koncert. Dva z vás můžou vyhrát po dvou lístcích – stačí odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí při losování. Odpovídat můžete až do pátku 26. ledna do 12:00, poté vyhlásíme dva vítěze. Podmínkou pro účast v soutěži je registrace uživatele na stránkách www.olomouckadrbna.cz. Více o registraci zde.


Soutěž byla ukončena, vysolovanými výherci jsou:

  • L. Vláčilová
  • V. Hlavsa

Výhercům gratulujeme, budete kontaktováni e-mailem!

Autoři | Foto Facebook Limetal

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.