čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Fotbal

Z Androva stadionu odchází záložník Jan Sedlák

Deník Sport ve středu odpoledne přišel s informací, že Jan Sedlák ukončil spolupráci s olomouckou Sigmou. Klub zatím přestup nepotvrdil.

Do Sigmy Olomouc míří nový hráč

sobota, 4. února 2023, 14:41Fotbal

Do Sigmy Olomouc míří nový hráč

Denis Kramář podepsal smlouvu s pražskou Sigrou na 3 roky. Byl základem sestavy v Slezském FC Opava, kde nastoupil do 55 zápasů a vstřelil devět branek. Zároveň má zkušenosti z reprezentační dvacítky.

Za necelý týden začíná Fortuna liga, Sigma se připraví zápasem proti týmu z Maďarska

Už jen týden zbývá do začátku druhé části FORTUNA:LIGY, který Sigma zahájí zostra, když na Andrově stadionu vyzve pražskou Spartu. V pátek se tak rozloučí se soustředěním nedaleko tureckého města Antalya posledním zápasem. Soupeřem ji bude Kisvárda.

Martin Košťál si už za Olomouc nezahraje

čtvrtek, 19. ledna 2023, 18:18Fotbal

Martin Košťál si už za Olomouc nezahraje

Sigma Olomouc se dohodla na předčasném ukončení smlouvy s Martinem Košťálem. 179 centimetrů vysoký záložník přišel před touto sezónou na Andrův Stadion ze slovenské Seredě, hrající tamní nejvyšší soutěž.

Poláci porazili Sigmu o jeden gól

úterý, 17. ledna 2023, 19:28Fotbal

Poláci porazili Sigmu o jeden gól

V druhém zápase tureckého soustředění čekal tým z hanácké metropole účastník polské nejvyšší soutěže – Cracovia Krakov. Sigma byla z předchozího vítězství proti bukurešškému Rapidu dobře naladěná.

Úspěšný vstup olomoucké Sigmy do tureckého soustředění

Prvním soupeřem přípravy Sigmy v Turecku byl tým na čtvrté příčce rumunské nejvyšší soutěže.

Kdo může pomoci Hanákům v jarní části? V hledáčků Sigmy je několik hráčů

Tým z Olomouce obsadil po podzimní fázi FORTUNA:LIGY čtvrtou příčku v tabulce. Před nimi je už jen vedoucí Plzeň a obě pražská „S“.

Fotbalisty Plzně posílil krajní záložník Falta z Olomouce

Fotbalisty Plzně posílil záložník Šimon Falta, který na západ Čech přestoupil z Olomouce. Sedmadvacetiletý levonohý hráč podepsal s Viktorií smlouvu na dva a půl roku. Plzeňští o tom informovali na klubovém webu.

První zimní posila. Do Sigmy míří slovenský brankář Ružomberoku

Fotbalisty Olomouce posílí brankář Matúš Macík z Ružomberoku. Slovenský klub o tom dnes informoval na svém webu. Macík je první zimní posilou Sigmy, které patří po podzimní části první ligy čtvrté místo v tabulce.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.