pátek 29. března 2024 Taťána

ZÁPAS OČIMA LEGENDY: Blíže k vítězství měla Sigma, Jablonec může být spokojený, říká Janotka

Po každém domácím zápasu Sigmy Olomouc se můžete na Olomoucké Drbně tešit i na hodnocení a názor některých z legend Sigmy. Jako prvního jsme si po utkání proti Jablonci, v kterém Sigma remizovala 0:0, odchytli Tomáše Janotku.

„Dnešní utkání Sigmy proti Jablonci ukázalo, že se střetly dva týmy, které jsou právem na čele ligové tabulky. V prvním poločase měla více ze hry domácí Sigma. Hned v úvodu si vytvořila dobrý střelecký pokus Housky, který byl hostujícími obránci tečován pouze na roh. Z tlaku, který si Hanáci vytvořili dobrou kombinační hrou pramenili hlavně standardní situace. Z nich se ale bohužel prosadit nedařilo. Největší šanci prvního dějství měl hostující Doležal, který se ale po chybě Kalvacha v rozehrávce tváří tvář brankáři Buchtovi neprosadil," hodnotí Janotka první poločas.

„Druhý poločas byl již herně vyrovnanější, ale dvě obrovské příležitosti si vytvořili domácí. Po centru Sladkého vytáhl střelu Plška z malého vápna vynikajícím zákrokem brankář Hrubý. V nastavení po rychlém protiútoku neuspěl ani střídající Moulis, kterého opět vychytal brankář hostů. Vzhledem k tomu, že blíže k vítězství byla Sigma, musí být s dělbou bodů více spokojenější hráči Jablonce," řekl na závěr Tomáš Janotka.

FOTOGALERIE: Sigma doma proti Jablonci jen remizovala

neděle, 15. října 2017, 10:00

FOTOGALERIE: Sigma doma proti Jablonci jen remizovala
FOTOGALERIE: Sigma doma proti Jablonci jen remizovala

Foto sigmaolomouc.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.