sobota 20. dubna 2024 Marcela

V olomouckém kempu Krásná Morava vznikne během Mistrovství světa v hokeji velká fanzóna

Ve fanouškovskou zónu milovníků hokeje se v květnu na čas promění Resort Krásná Morava. První olomoucký kemp na březích Mlýnského potoka dostane obrazovky, na nichž budou moci milovníci hokeje prožívat zápasy českého týmu na mistrovství světa. Pro příchozí bude připraven nejen přenos příslušného utkání, ale také občerstvení a hokejová atmosféra.

Zřízením fanouškovské zóny naplňuje Krásná Morava jeden ze svých cílů. Jeho majitelé totiž od začátku deklarovali, že nechtějí být jen zařízením pro turisty, ale hodlají nabízet služby také samotným obyvatelům Olomouce a okolí. Právě Olomoučané to mají na Krásnou Moravu doslova jen pár minut z centra města. Kemp je samozřejmě připraven postarat se i o cyklisty nebo návštěvníky přijíždějící autem.

Přenosy utkání českého hokejového týmu začnou 6. května zápasem s Ruskem, které je tentokrát hostitelem celého mistrovství světa. Tradičně hodně namotivované utkání tak bude mít tentokrát ještě bouřlivější atmosféru, protože Rusy požene za úspěchem domácí moskevské publikum. Během následujících 11 dnů budou přenosy na Krásné Moravě pokračovat všemi utkáními týmu vedeného trenérem Vladimírem Vůjtkem. Podle výsledků Čechů a jejich následné cesty mistrovským turnajem pak Krásná Morava bude přidávat následné zápasy v play – off.

Resort Krásná Morava připravil pro návštěvníky přenosů program s cílem zabavit je již dlouho před samotným začátkem zápasu. Na utkání startující v 19.15 hodin bude možné přijít již od 15 hodin a užít si aktivně strávené odpoledne. Na příchozí budou čekat hry a soutěže, možnost vyzkoušet si horolezeckou stěnu, kulinářské speciality a atrakce pro děti. Totéž bude platit pro zápasy začínající v dřívějším čase. „Chceme milovníkům hokeje nabídnout zábavu pro celou rodinu. Nemusí se proto bát přivézt své manželky a děti,“ říká Jaromír Zavřel ze sdružení Krásná Morava, které kemp provozuje.

Vzhledem k očekávanému zájmů fanoušků hokeje organizátoři doporučují rezervovat si místo na Krásné Moravě dopředu, a to prostřednictvím telefonního čísla 731 520 656.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto pixabay.com

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.