čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Kino Metropol nabídne vyřazovací část hokejového Mistrovství světa na plátně

Hokejový svátek, každoroční mistrovství světa, jistě neminul nikoho z nás. Český tým, kterému před šampionátem málokdo dával šanci na lepší výsledky, letos podává vskutku excelentní výkon a drží si suverénní pozici na prvních místech ve skupině.

Mistrovství letos hostí Ruská federace a většina zápasů se odehrává v moskevském hokejovém svatostánku s příhodným názvem Ledový palác. Ten byl postaven speciálně pro 71. mistrovství světa a ačkoli má kapacitu neuvěřitelných 14 500 míst, je jen málo Čechů, kteří si můžou zápasy našeho mužstva užít z moskevské tribuny.

Kino Metropol se stejně jako loni změní na hokejovou arénu a fanouškům českého týmu nabídne přímý přenos ze čtvrtečního čtvrtfinále a všech dalších zápasů našeho týmu.

Diváci tak mají možnost sledovat strhující boje o zlato na největším plátně v Olomouci. Víc jak pět set hlasivek znovu vytvoří atmosféru srovnatelnou s tou na moskevském stadiónu, kterou si fanoušci užijí v pohodlí kinosedaček, s komentářem Roberta Záruby a všech dalších výhod televizního přenosu.

Nenechte si ujít strhující atmosféru na jediné hokejové tribuně v Olomouci a podpořte naše mužstvo již tento čtvrtek za pouhých 50Kč. Přesné časy zápasů budou dostupné na www.kinometropol.cz

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Andre Ringuette (HHOF-IIHF Images)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Ilona Novotná

Největší plátno v Olomouci? Nemá náhodou Premiere cinemas v Šantovce plátno trochu větší? V Metropolu 11x4 metry a v Premiere cinemas 19x8 metru!!!

úterý, 17. května 2016, 17:53

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.