čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Olomoučtí baseballisté vstoupili do nové sezóny úspěšně, vyhráli proti Arrows Ostrava

První domácí zápas v nové extraligové sezoně se olomouckým baseballistům povedl na jedničku. V sobotním klání, které se konalo na apríla, 1.dubna, proti týmu Arrows Ostrava předvedli Skokani vynikající výkon a spravili si tak chuť po pátečním těsně prohraném zápase na hřišti jmenovaného soupeře.

Na nadhazovacím kopci se fantasticky předvedla nová posila olomouckých baseballistů Američan Dylan Brammer, který odházel complete game. Nutno podotknout, že Dylan měl 16 strikeoutů z celkovým 27 outů. Za Ostravu začal házet Ondřej Satoria, který měl hodně met zdarma. Zápas poté doházel Marko Vykoukal. „Nejlepším domácím pálkařem se stal Matěj Lázníček, který měl 2 H a 2 RBI a nejvíce se podílel na našem vítězství. Nesmíme opomenout vynikající zákrok Jirky Kovaříka, který chytl míč ze vzduchu takřka s nasazením vlastního zdraví,“ řekl Michal Kohout, trenér týmu Skokani A.

„Rádi bychom poděkovali fanouškům za hojnou účast a bouřlivou atmosféru, kterou nám v tomto moravském derby připravili. Doufáme, že další zápasy se budou konat v podobném duchu,“ reagoval na téměř plnou tribunu trenér Kohout.

Nejbližší dva zápasy olomouckých baseballistů se odehrají opět na domácí půdě, tedy na hřišti v olomouckých Lazcích. Skokani se postaví proti pražským Eagles dnes, tedy v sobotu 8. 4., ve 13 a v 16 hodin. Přitom již nebude chybět ani Jakub Voják, který se do svého rodného klubu vrací po úspěšném angažmá v Austrálii. Zde před pár dny dopomohl týmu West Torrens k získání titulu South Australian Baseball League Championship. S Jakubem by měla do Olomouce dorazit i třetí zahraniční posila Skokanů, a to Maxwell MacNabb.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.