úterý 16. dubna 2024 Irena

V prvním zápasu tohoto roku nestačily olomoucké florbalistky na Vítkovice, padly 3:12

Po menší pauze se opět roztočily kola florbalové extraligy a olomoucké ženy čekal první zápas roku 2017 se silnými soupeřkami z Vítkovic.

V první třetině bylo k vidění několik šancí jak ze strany Olomouce, tak i Vítkovic. Oba týmy se dočkaly v úvodu zápasu přesilovky, ovšem přesilová hra byla úspěšná pouze u domácích hráček, kdy se v čase 9:35 trefila Denisa Ferenčíková.  I když zápas dopadl se skórem 12:3 pro ženy z Hané neslavně, Olomouc dokázala dlouho s těžkým soupeřem držet krok. Ve druhé třetině domácí družstvo vedlo pouze o jeden bod, když se o první gól Olomouce postarala Monika Fleischmannová a skóre 2:1 tak na světelné tabuli svítilo mnohem příznivěji. O další dva góly hostujícího družstva ve třetí třetině se postaraly Jitka Oháňková a Barbora Suchánková.

Ženy hrály po celou dobu aktivně a s odhodláním předvést dobrý florbal. Z chyb je třeba se poučit, doladit nedostatky a vstoupit do příštích, velmi důležitých bojů s čistou hlavou.

Další zápas odehrají olomoucké hráčky na domácí palubovce s Jičínem. Bude to důležitý zápas, takže určitě ženy uvítají podporu svých fanoušků. 

Čtěte více:

 

Tisková zpráva | Foto Facebook FBS Olomouc (Foto: Jan Smékal)

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.