pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Florbalistky Olomouce podlehly Jičínu 5:7, budou bojovat o záchranu v extralize

První domácí zápas roku 2017 pro FBS Olomouc bohužel nedopadl nejlépe. Ženy si, tak jak tomu bylo i v minulé sezoně, zahrají play-down.

Zápas s Jičínem od začátku sliboval důrazný, rychlý a vyrovnaný florbal. Oběma stranám šlo o důležitý výsledek. Vstup do utkání se lépe vydařil celku FBS Olomouc, kdy se trefila Monika Fleischmannová v čase 1:33. Ovšem Jičín dokázal odpovědět rychle a hra se přelévala nahoru dolů. Na konci první třetiny vedli hostí pouze o jediný gól.

Hráčka Alena Sklenářová na začátku druhé třetiny dokázala využít přesilovou hru a vyrovnala tak na 3:3. Bohužel z gólu se neradovala dlouho, soupeřka Andrea Satýnková dokázala odpovědět a skóre na světelné tabuli se tak opět měnilo.Svoji druhou branku v utkání zaznamenala Jitka Oháňková, která dokázala prostřelit jičínskou brankářku. Nicméně Jičín znovu ukázal, že je třeba s ním počítat.

Ve třetí třetině dokázalo družstvo FBS Olomouc vyrovnat na 5:5 zásluhou Barbory Suchánkové, ale po smolné vlastní brance už nedokázaly ženy, ani přes odvolání brankáře, vstřelit soupeři gól. Zahrají si tak znovu play-down. 

Děkujeme všem fanouškům za jejich podporu a budeme se opět na všechny těšit na extraligových zápasech nejen v Čajkaréně! 

Čtěte více:

Tisková zpráva

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.