čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Veletrh Moravia Sport Expo nabídne zábavu, skvělé běžce i prezentaci olomouckých klubů

PR článek

Běžecké ikony, novinky sportovního vybavení i dětské atrakce chystá letošní ročník veletrhu sportovních potřeb a aktivního životního stylu Moravia Sport Expo v pavilonu A na výstavišti Flora. Letos láká všechny zájemce o sport na novinku - veletrh olomouckých sportovních klubů. Návštěvníci si mohou vyzkoušet mimo jiné sporty i populární slackline, rugby i bojová umění. Největší sportovní veletrh na Moravě se otevírá už v pátek 23. června v 10 hodin a vstup je zdarma.

Olomouc se pro letošní rok pyšní přízviskem Evropské město sportu. A jedním z největších sportovních svátků regionu je osmý ročník Mattoni 1/2Maraton Olomouc. Závod, jehož se letos zúčastní 6200 běžců a který je ohodnocen zlatou známou kvality, patří mezi nejvýznamnější běžecké a atletické akce v České republice. „Také proto, že je Olomouc letošním Evropským městem sportu, jsme velmi rádi, že můžeme díky veletrhu Moravia Sport Expo být opět nedílnou součástí této význačné události,“ přeje si ředitel společnosti Výstaviště Flora Olomouc Jiří Uhlíř.

Veletrh na olomouckém výstavišti nabídne návštěvníkům také letos bohatý doprovodný program
i ukázky sportovních aktivit. Novinkou čtvrtého ročníku je Veletrh olomouckých sportovních klubů na galerii pavilonu A, kde se představí na čtyři desítky sportovních sdružení z Olomouce a aktivně zapojí i veřejnost. Ani letos pak nemůže chybět představení novinek i akčních slev od prodejců sportovních potřeb a vybavení.

Mezi hosty pestrého doprovodného programu se opět objeví také jedna z nejlepších tuzemských vytrvalostních běžkyň, úřadující mistryně republiky v půlmaratonu a olomoucká patriotka Petra Kamínková. Představí se také elitní afričtí závodníci. Pro děti bude připravena například jízda na koni nebo skákací hrad.

Během konání veletrhu Moravia Sport Expo si běžci mohou vyzvednout svá startovní čísla na Mattoni 1/2Maraton Olomouc i dm rodinný běh. Program veletrhu najdete na webových stránkách www.flora-ol.cz a www.runczech.com.

Čtěte více:

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.