úterý 23. dubna 2024 Vojtěch

Příprava olomouckých volejbalistek vrcholí, ve středu vyzvou v hale UP čínský tým Tianjin Sports

Volejbalistkám VK UP Olomouc pomalu ale jistě vrcholí příprava před započetím samotné sezóny. Ve středu vyzvou na domácí půdě čínské hráčky Tianjin Sports, v jejichž řadách bojují i účastnice posledních olympijských her v Riu.

Za sebou mají volejbalistky Olomouce již vítězný turnaj O pohár rektora na domácí půdě, poté třetí místo v běloruském Baranovichi, tento víkend se utkávají v Praze s Olympem, Bratislavou a Tianjin Sports. Právě s čínkými hráčkami si budou chtít poradit Olomoučanky i ve středu. Zápas začíná od sedmnácti hodin.

Tianjin Sports je pro olomoucké hráčky těžkým soupeřem. Mezi hráčkami se objeví i zkušené účastnice olympijských her v Riu. Právě dnes (tj. v neděli 25.9.) poměří poprvé své síly na půdě pražského Olympu.

Na zápas se můžete přijít podívat do Sportovní haly Univerzity Palackého ve středeční sváteční den od páté hodiny odpolední, oficiální facebookovou akci naleznete zde.

Na volejbal se letos vyplatí chodit s permanentkou. Sezonní vstupenku si můžete pořídit za 350 korun a platí na všechna domácí utkání Univerzity Palackého v Olomouci i šternberského Sokola. Úspora oproti klasické vstupence na jednotlivá utkání je tedy značná. Navíc, pro držitele permanentek připravena soutěž o hodnotné ceny. Permanentky můžete objednávát na tomto emailu nebo si ji koupit přímo na středečním zápasu.

Autoři | Foto Martin Hroch

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.