čtvrtek 28. března 2024 Soňa

Hanácká bitva neporažených je tu – olomoucké volejbalistky vyzvou doma rozjetý Prostějov

Už ve čtvrtek v pět hodin odpoledne svede VK UP Olomouc souboj v rámci pátého kola UNIQA extraligy s rozjetým VK AGEL Prostějov. Olomoucké volejbalistky procházejí zatím touto sezónou bez ztráty zápasu, stejně tak ale i Prostějovanky. Ve sportovní hale nás tedy čeká ve čtvrtek souboj neporažených a skvělý volejbal.

Olomoučanky jsou ve formě, což potvrzuje i série výher – naposledy prohrály v rámci poháru MEVZA 13. října. Od té doby porazily ještě na stejném turnaji chorvatský tým Mladost, v extralize pak nedaly šanci postupně Brnu, Frýdku-Místku, Přerovu a naposledy také v poháru Olympu Praha, který porazily hladce 3:0 minulý čtvrtek.

Teď však čeká Hanačky pořádná zkouška – utkají se s vojebalistkami Prostějova, které mají na kontě úctyhodnou sňůru výher, navíc byl Prostějov v sobotu úspěšný v předkole Ligy mistrů, kdy postoupil přes maďarský tým Békéscsaba.

Pro Hanačky je to výzva – znovu se postaví proti Prostějovu, který jim minulou sezónu uzmul extraligové prvenství. Porazí je tentokrát VK UP Olomouc? To se dozvíme už ve čtvrtek 10. listopadu od pěti hodin ve Sportovní hale Univerzity Palackého.

Přijďte fandit, oficiální facebooková akce zde.

Čtěte více:

Autoři

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.