pátek 29. března 2024 Taťána

Volejbalový svátek v Olomouci. Ve středu přijede s Olomoučankami poměřit síly tým z daleké Kazaně

Volejbalový svátek čeká příznivce sportu zpod vysoké sítě, ale nejen ty. Do Olomouce totiž dorazí v rámci dalšího kola evropského poháru CEV vítězky Ligy mistryň. Utkání s Dinamem Kazaň je na programu tuto středu od 17 hodin ve Sportovní hale Univerzity Palackého Olomouc.

Těžší už to ani být nemohlo. Žádný Prostějov, ale volejbalový gigant z Ruska prověří volejbalistky Olomouce. Celek z Tatarstánu momentálně vévodí domácí soutěži a na přelomu roku získal i domácí pohár.

Sezona 2015/2016 se však dá označit pro Dinamo za zklamání, když v domácí lize nezískalo šestý titul v řadě a skončilo až čtvrté. To zapříčinilo i fakt, že vítězky Ligy mistryň z roku 2014 a účastnice loňského Final Four se nemohou letos účastnit Champions league a startují pouze v CEV cupu.

Vysokoškolačky se budou muset obejít bez Gabriely Orvošové, která odjela s reprezentací kadetek do Litvy, kde se koná kvalifikace na dubnové ME v Holandsku.

Papírově lze volejbalistky Kazaně zcela jistě zařadit mezi adeptky na celkové vítězství v soutěži. Nicméně vždy se rozhoduje až na hřišti, a tam nechají Hanačky všechno, tak je přijďte podpořit. Domácí bouřlivá atmosféra dokáže dělat s týmem divy.

Čtěte více:

Tisková zpráva | Foto Jarmila Kráčmarová

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.