čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

Policisté v cyklistovi rozpoznali hledaného muže, když začal ujíždět, museli ho strhnout z kola

V úterý před osmou hodinou ranní zpozorovali policisté v Prostějově povědomého muže, kterého identifikovali jako hledanou osobu. Ač jim cyklista začal ujíždět, policisté ho nakonec dopadli.

Policisté zpozorovali povědomého osmadvacetiletého cyklistu před osmou hodinou ranní v ulici Plumlovská v Prostějově. Ten zjistil, že ho policisté následují, a začal ujíždět ulicí Březinovou. "Policisté muže pronásledovali a vyzvali muže, aby zastavil. Muž však dál policistům ujížděl i přes výzvu s výstrahou, že policisté použijí donucovacích prostředků. V tuto dobu již jeden policista ze zasahující hlídky vystoupil z vozidla a muže pronásledoval pěšky. Protože muž na výzvu nezastavil, byl policistou dostižen a za jízdy za použití donucovacích prostředků stažen k zemi, kde mu byla následně nasazena pouta," řekl policejní mluvčí František Kořínek.

Muž byl při zpacifikování lehce zraněn, proto byl za doprovodu policistů převezen do prostějovské nemocnice. Odtud poté putoval přímo do Vazební věznice v Olomouci.

Čtěte více:

 

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.