čtvrtek 18. dubna 2024 Valérie

Řidička zvládla havarovat se svým autem v pondělí i v úterý, pokaždé byla opilá

V úterý kolem deváté hodiny večerní havarovala u Zábřeha se svým autem jedenašedesátiletá řidička. Policisté zjistili, že tento týden havarovala už podruhé, navíc byla pokaždé opilá.

Řidička sjížděla z obchvatu u obce Postřelmov směrem na Zábřeh. V pravotočivé zatáčce nezvládla řízení a dostala smyk, který nezvládla. "Auto nejprve narazilo do dvou směrových sloupků vlevo u silnice a poté nekontrolovaně pokračovalo v cestě dál vlevo mimo silnici. Projelo travnatou plochou mezi dvěma komunikacemi. Pak narazilo do travnatého břehu u silnice vedoucí z Postřelmova do Zábřeha. Po nárazu se vůz vymrštil a vzduchem rotoval přes vozovku, přičemž narazil do svodidel a skutálel se ze svahu dolů pod silnici," řekla policejní mluvčí Marie Šafářová.

Řidička utrpěla zranění, se kterým byla transportována do Fakultní nemocnice v Olomouci. Při dechové zkoušce ji byla naměřena hodnota 1,17 promile.

Žena navíc havarovala tento týden podruhé, v pondělí najela do pěší zóny na Hlavní třídě v Šumperku, nabourala reklamní poutač a lavičku. V tomto případě byla také opilá.

Čtěte více:

Autoři | Foto PČR

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.