pátek 19. dubna 2024 Rostislav

Záchranáři zasahovali nad ránem u nehody osobního auta s tranzitem

Dnes nad ránem vyjížděli záchranáři na pomezí Olomouckého kraje k dopravní nehodě tranzitu s osobním autem. Nehoda se stala na silnici vedoucí od Bukovic na Červenou vodu. Na místě zůstalo pět zraněných.

Oznámení o nehodě přišlo na operační středisko krátce před půl pátou ráno. Podle oznámení bylo z místa nehody avizováno pět zraněných osob. "Na místo byly tedy vyslány dvě posádky ze Šumperka a dvě posádky ze Zábřehu, o pomoc byla požádána i ZZS Pardubického kraje, která vyslala posádku z Červené Vody," řekl mluvčí záchranářů Zdeněk Hošák.

Po příjezdu Zdravotnické záchranné služby na místo záchranáři shledali, že se na místě nachází čtyři zraněné osoby, tedy ne pět, jak bylo uvedeno původně v telefonickém oznámení. "Žena středního věku byla po ošetření na místě a imobilizaci s podezřením na mozkolebeční a  spinální poranění převezena k další diagnostice a léčbě do olomouckého traumacentra, taktéž i mladá žena se závažným řezným poraněním na krku. Dva lehce zranění byli po ošetření posádkami převezeni na urgentní příjem do Šumperka," popsal zranění Hošák.

Čtěte více:

Autoři | Foto Zdeněk Hošák – ZZSOK

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.