čtvrtek 25. dubna 2024 Marek

PŘEHLED: U Tržnice už stojí třicetimetrové kolo. Známe otevírací dobu i cenu lístků

U tržnice již druhým dnem roste velké třicetimetrové kolo. Nová velká atrakce vánočních trhů v Olomouci zatím nemá přesný termín spuštění provozu, už teď se ale ví, jaká bude cena lístků a kdy budete moci na kolo zajít.

Podle Petra Ilgnera, provozovatele vánočních trhů v Olomouci, bude vstupné pro dospělého 100 korun, pro děti do jednoho metru výšky pak bude vstup zadarmo. Děti do patnácti let budou moci na atrakci jen v doprovodu dospělé osoby.

FOTO: Na tržnici roste ruské kolo, které bude součástí vánočních trhů. Podívejte se

V prostoru tržnice v těchto hodinách dělníci kompletují ruské kolo, které bude letos poprvé ozdobou vánočních trhů. Právě na tržnici letos vznikne dětská zóna vánočních trhů. Její dominantou bude 33 metrů vysoký kolotoč, který nabídne unikátní...

Co se týče provozní doby, ta bude od pondělí do čtvrtku a v neděle od desáté dopolední do osmé hodiny večerní. V pátek a v sobotu se bude končit ještě o dvě hodiny později. „Pokud bude o projížďky kolem zájem i ve všední dny a neděle větší, provozní dobu samozřejmě prodloužíme až do desáté večerní," řekl Petr Ilgner.

Vánoční trhy se rozrůstají i na tržnici. Novým lákadlem bude obří olomoucké kolo

Po dvaatřicet dnů a večerů bude žít centrum města atmosférou a rytmem Vánočních trhů Olomouc. Proslulé olomoucké vánoční trhy navíc letos nabídnou spoustu novinek, včetně rozšíření plochy o areál tržnice. Návštěvníky Olomouce navíc může kromě...

Ruské kolo bude stát v Olomouci minimálně do 2. ledna, při velkém zájmu veřejnosti je tu ale možnost, že si ho lidé užijí i déle.

Hodnocení článku je 50 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Vánoce, kultura, ruské kolo, Olomouc

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat.

Přihlášení uživatele

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.